Meteen naar de content

HANDGJORDA PRODUKTER

PERSONLIGA PRESENTER

FRI FRAKT PÅ KÖR ÖVER 800 KR

Land/regio

Om oss

Välkommen till Pryl Pressen – Där dina idéer tar form!

Pryl Pressen grundades år 2019 med en vision om att bli en brobyggare mellan kreativitet och innovation. Mer än bara ett företag; det är en plats där idéer och visioner blir till verklighet. Med en grund i passionen för innovation och en fast tro på kraften i en personlig touch, har vi snabbt vuxit och etablerat oss som en ledande aktör inom anpassad produktion. Vårt mål är att förvandla dina tankar och design till konkreta produkter som inte bara imponerar utan också inspirerar.

Från dag ett har vi strävat efter att erbjuda en mångsidig palett av tjänster och produkter för att tillgodose ett brett spektrum av behov. Vårt utbud inkluderar:

  • Kläder med Tryck: Personliggör kläder för att reflektera din identitet eller föra fram ditt företags varumärke med stil.
  • Profiltryck: Lyft fram ditt företags profil med skräddarsydda trycksaker som garanterat får ditt varumärke att sticka ut.
  • Dekaler & Skyltar: Skapa ögonblicklig uppmärksamhet med våra anpassade dekaler och skyltar, perfekta för både företag och privata evenemang.
  • Laserbearbetning: Vår laserbearbetningsteknik möjliggör precisionsskärning och gravering för ett brett spektrum av användningsområden.
  • Presentgåvor: Söker du efter den perfekta presenten? Våra skräddarsydda gåvor är minnesvärda och unika.
  • UV Utskrifter: Utnyttja kraften i UV-tryck för att skapa hållbara och färgstarka utskrifter på en mängd olika material.
  • 3D-utskrifter: Omvandla dina digitala modeller till fysiska skapelser med vår avancerade 3D-utskriftsteknik.
  • CAD & Logodesign: Vårt team av designers står redo att hjälpa dig med allt från komplexa CAD-design till kreativ logodesign.

Ingen utmaning är för stor eller för liten för oss på Pryl Pressen. Vi är dedikerade till att erbjuda anpassningsbara och flexibla lösningar för varje unikt behov, allt medan vi upprätthåller en oöverträffad standard av kvalitet och hantverk. Vår mix av traditionella tekniker och modern teknologi garanterar att vi kan leverera precis vad du behöver.

Vårt engagemang för kundnöjdhet är kärnan i allt vi gör. Från den första idén till den färdiga produkten, är vi här för att stödja dig genom hela processen. Låt Pryl Pressen bli din partner i att förverkliga dina visioner och drömmar.

Välkommen till Pryl Pressen – där dina drömmar blir till produkter sedan 2019.

Vem är vi?

Möt Tomas Kassir – Hjärnan bakom Pryl Pressen

Hej! Jag är Tomas Kassir, grundare och stolt ägare av Pryl Pressen Sweden AB. Min resa som entreprenör och innovatör tog sin början under min tid som civilingenjörsstudent inom produktion och produktdesign. Det var under dessa formande år, fyllda av lärande och upptäckter, som idén till Pryl Pressen föddes. En kombination av min passion för skapande och en stark drivkraft att förverkliga mina idéer ledde till att jag, mitt i studierna, tog steget och startade företaget.

Denna unika början har gett Pryl Pressen dess själ och riktning. Genom att förena teknisk expertis med kreativ design, skapade jag en plattform där dessa två världar inte bara möts utan blomstrar tillsammans. Mitt mål var att skapa en tjänst som erbjuder mer än bara högkvalitativa produkter och tjänster; jag ville skapa en upplevelse som överträffar förväntningar genom personlig anpassning och unik design.

Som grundare är jag djupt engagerad i varje del av vår process, från den första idén till den färdiga produkten. Detta engagemang för kvalitet och innovation är vad som drivit Pryl Pressen framåt och håller mig motiverad att ständigt utforska nya möjligheter, lära mig nya tekniker och hålla både mig själv och företaget i framkanten av vår bransch.

När jag inte är i full färd med att förverkliga våra kunders visioner, fortsätter jag att utforska den senaste tekniken och trenderna inom produktion och design. Denna ständiga strävan efter kunskap och innovation är inte bara central för mitt personliga intresse utan också för Pryl Pressens framgång.

Att starta Pryl Pressen under min studietid var inte utan sina utmaningar, men det var också en otroligt belönande upplevelse som lärde mig värdet av hårt arbete, uthållighet och att aldrig sluta drömma stort.

Tack för att du tog dig tid att lära känna mig och min resa lite bättre. Jag ser fram emot att samarbeta med dig för att göra dina idéer till verklighet!

Tomas Kassir – Passionerad skapare och din partner i innovation

Företagsinformation

Pryl Pressen Sweden AB
Org.nr: 556930-8587
Handbollsvägen 2
151 59 Södertälje
info@prylpressen.se

Samarbetspartners