Gå videre til innholdet

HANDGJORDA PRODUKTER

PERSONLIGA PRESENTER

Fri frakt på köp över 800 kr

En minnesvärd matchdag med Pryl Pressen: Syrianska Örebro triumferar med 3-2

En minnesvärd matchdag med Pryl Pressen: Syrianska Örebro triumferar med 3-2
Örebro Samarbete Syrianska

Som den stolta samarbetspartnern till Syrianska Örebro var Pryl Pressen på plats för att bevittna och stötta under den spännande matchen mot Friska Viljor den 14 april. Matchen, som slutade i en spännande 3-2-seger till vårt hemmalag, var inte bara en fotbollsfest utan också en demonstration av gemenskap och sportslig passion.

Mellringe IP var fylld med entusiasm och förväntan när lagen tog sig an varandra. Syrianska Örebros dynamiska spel och beslutsamhet på planen resulterade i tre välförtjänta mål, vilket ledde till jubel från läktarna. 

Denna seger markerar inte bara en viktig milstolpe för Syrianska Örebro i serien, utan också början på en fortsatt relation mellan Pryl Pressen och klubben. Vi ser fram emot att fortsätta vårt stöd och vara en del av fler framgångsrika och minnesvärda matcher.

Besök vår hemsida för fler uppdateringar om vårt samarbete med Syrianska Örebro, och missa inte chansen att vara en del av denna fantastiska gemenskap. Tills nästa gång, håll stämningen vid liv och stöd ditt lag!

Legg igjen en kommentar