Ir directamente al contenido

HANDGJORDA PRODUKTER

PERSONLIGA PRESENTER

FRI FRAKT PÅ KÖR ÖVER 800 KR

País/región

Samarbetspartners

KIF ÖREBRO

Hos Pryl Pressen är vi oerhört stolta över att tillkännage vårt partnerskap med KIF Örebro DFF för den kommande 2024 säsongen. I vår roll som den officiella prispartnern för ”Matchens lirare”-utmärkelserna, är vi engagerade i att erkänna och uppmuntra enastående prestationer på fotbollsplanen. Varje spelare som utses till matchens lirare i sina respektive matcher kommer att belönas med ett pris från oss, som ett tecken på deras hårt arbete, skicklighet och dedikation.

Detta partnerskap är en reflektion av vårt djupa engagemang för att främja jämställdhet och stärka kvinnors position inom sportvärlden. Genom att stödja KIF Örebro DFF, en klubb som står i framkant för damfotbollen, ser vi en fantastisk möjlighet att inte bara bidra till framgång för dessa talangfulla idrottare utan också att belysa vårt företags engagemang för jämlikhet och inkludering överallt.

Vi på Pryl Pressen ser fram emot en spännande säsong tillsammans med KIF Örebro DFF, där vi tillsammans kan fira framgångarna på planen och bidra till att lyfta damfotbollen till nya höjder. Genom detta samarbete hoppas vi kunna inspirera fler att erkänna vikten av stöd och uppmuntran för kvinnliga idrottare, och vi är övertygade om att vårt engagemang kommer att göra en varaktig skillnad.

SYRIANSKA ÖREBRO

Vårt partnerskap med Syrianska Örebro är ett uttryck för vår passion för sport och vårt engagemang för samhällsstöd. Som en ledande aktör inom tryckeribranschen ser vi en unik möjlighet att bidra till lokala sportevenemang och samtidigt stärka samhällsgemenskapen. Vårt samarbete med Syrianska Örebro är fokuserat på att uppmärksamma och belöna framstående prestationer på fotbollsplanen. Genom att erbjuda personligt anpassade matchpriser till matchens lirare vill vi inte bara hylla individuella insatser utan också främja lagandan och förbättra upplevelsen för spelare och fans.

Men vårt engagemang sträcker sig bortom matchpriser. Vi är också inblandade i att förse Syrianska Örebro med viktigt marknadsföringsmaterial och visuellt innehåll som bidrar till att stärka deras varumärkesidentitet. Från banners och affischer till programblad och merchandise, vi strävar efter att varje aspekt av Syrianska Örebros närvaro reflekterar högsta möjliga professionalism och kvalitet.

Detta samarbete representerar början på en lång och fruktbar relation. Vi ser det som en långsiktig investering för båda våra varumärken och en chans att gemensamt främja en hållbar framtid för både vårt företag och klubben, samtidigt som vi fortsätter att berika vårt lokalsamhälle.

Vi är entusiastiska över möjligheten att arbeta tillsammans med Syrianska Örebro och ser fram emot de framsteg och den positiva inverkan vårt partnerskap kommer att ha. Följ oss för kontinuerliga uppdateringar om samarbetet och dess utveckling.

 A BITE OF BITTING

Pryl Pressen är entusiastiska över att tillkännage vårt samarbete med "A Bite of Bitting", ett Instagram-konto känt för sin passion för matlagning och förmågan att skapa oemotståndliga matupplevelser. Genom detta partnerskap förenas vi av en gemensam kärlek till matminnen och mattraditioner, med målet att inspirera andra att utforska och uppskatta den rika kulturen kring mat.

"A Bite of Bitting" drivs av en begåvad matkreatör som inte bara delar sin mat med världen utan även berättelserna bakom varje rätt. Hans motto, "Matminnen & Mattradition", ekar genom varje inlägg och recept, vilket skapar en djupare mening och förbindelse till maten vi äter. Detta samarbete ger Pryl Pressen en unik möjlighet att engagera sig i matkulturen på ett sätt som hyllar traditioner samtidigt som vi ser fram emot nya kulinariska upptäckter.

Genom "A Bite of Bitting" får vi en fantastisk kanal att visa upp hur våra produkter kan användas för att skapa magiska matminnen. Vårt mål är att uppmuntra fler att dyka ner i matlagningens värld, experimentera med nya recept, och bevara mattraditioner som berättar historier om var vi kommer från och vad vi värderar.

Detta samarbete speglar vårt engagemang för innovation och kvalitet, inte bara i de produkter vi erbjuder, utan också i de sammanhang och erfarenheter vi vill skapa tillsammans med våra kunder. Vi ser fram emot att tillsammans med "A Bite of Bitting" inspirera till köksäventyr som förenar människor över en god måltid, och som bidrar till att nya matminnen skapas och gamla mattraditioner hålls vid liv.

Häng med oss och "A Bite of Bitting" på denna smakfulla resa. Följ oss på våra sociala medier för att inte missa något av allt det spännande som väntar. Tillsammans utforskar vi matens underbara värld och dess förmåga att föra oss samman.